Volontär i Sydafrika

Jag kommer de följande tre månaderna tillbringa min tid i Sydafrika där jag kommer agera dagisfröken på en förskola. Jag vet inte helt säkert på vad det är jag gett mig in på, men det kommer jag väl bli varse om så småningom.

Just nu sitter jag och fördriver tiden på Heathrow i London i väntan på mitt flyg till Johannesburg. Väl där ska jag byta igen för att komma till Port Elisabeth.

Förutom att leka med barn kommer jag ägna min tid där nere åt att surfa, bada, sola och undvika hajar. Det kommer nog bli kul.

Om man är intresserad av att följa min vistelse i Afrikas sydligaste land kan man emellanåt kika in på den här bloggen för att se vad som försiggår. Jag kan inte lova frekventa uppdateringar, men jag ska försöka att åtminstone skriva något ibland. Och lägga upp bilder.

Hej så länge.

Comments are closed.