All Africa

Laid back. Ett perfekt sätt att beskriva mitt första intryck av det här stället och de människor som jobbar och bor här.

Jag bor alltså på ett hostel, J-bay lodge, där backpackers, surfare, slackers, ja allt möjligt folk från hela världen bor.

Jag har inte varit på förskolan än utan managern här, lite av min kontaktperson, tyckte att jag ska ta det lite lugnt, vila ut mig och göra mig lite mer hemmastadd innan jag drar dit. Så tisdagen kommer jag ägna åt att göra precis det. Vilket betyder att jag ska surfa, sola, bada och dricka milkshake.

Tanken var således att jag skulle börja mitt volontärjobb på onsdagen. Men det va fram tills att jag börja prata med en tjej från Brasilen om att åka till ett djurreservat och klappa lejonungar. Managern, som pushade på för beslutet, tyckte det va en bra ide eftersom det är billigare att åka två personer. Så det ska jag göra på onsdag. Jag antar jag börjar mitt jobb på förskolan på torsdag då, om inget dyker upp 😉

Även om det låter som jag bara roar mig är jag riktigt exalterad och förväntansfull över att få börja mitt volontärjobb och träffa alla ungar.

Hade

Comments are closed.